TeMaN..

Tuesday, January 12, 2010

cannggung... argh...sangat susah

mlm ni..
kami menari ayo kazambo mengiringi ab unimap.. kami dok tepi2 ja..
part tu ok la..cume dia tukar step jek..

xmo cita part tu..
mau cita part canggung

d sebabkn ade show kt kt kayangan square
kami kne wat show tarian canggung
bg bdk2 lama
ok la
bg depa step tu agak kacang
tp bg aku y bau jek nak menari nie
mmg keras..
setiap langkah tu ak xdpt nak buat..
smpai y ngjo kami
trpaksa stop jap
nk ulang byk kli langkah tu
juz tuk ak jek..
dia smpai trgelak2 tgk ak
dia ckp
ilang demam ak ngajo ko
mmg siot r
show ari khamis
ni ari isnin
tp bau 3 step ak blajo
arghhhhhh
arap2 esok ak dpt wat elok2 la

nk tido nie
penat sgt2,,

da..

=zap

1 comment:

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

Pada suatu perkenalan yang baru
yang tidak disangka-sangka
satu jalinan persahabatan
di antara kita

dek keluhuran
ketulusan hatimu
sifat memahamimu
dalam mengeratkan hubungan

dalam jalinan persahabatan
sesungguhnya
kunci sebuah persahabatan
adalah pengertian dan kepercayaan

Salam ziarah salam kunjungan persahabatan dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

Salam dari kami sorry agak lama tak menyinggah blog ko.... seperti biasa kami agak sibuk sikit... sorry ye....